Basilika & Gräslökssnurror

Basilika & Gräslökssnurror

Lovade er receptet på kaviarsnurrorna (det kommer) men här kommer en lite utvecklad variant av dem med Cantadou ost, såååå goda både varma och kalla! 🙂 Igårkväll avnjöt vi dessa som en del av en ostbricka, mysigt med plockmat framför tv´n!

Du behöver
1 rulle smördeg (ex Sara Lee)
1 Ask cantadou Basilika & Gräslök
1 kruka hackad gräslök
1 näve hackad basilika
västerbottenost
1 ägg
Gör så här
Sätt ugnen på 200 C.
Rulla ut smördegen. Bred på ett tunt lager cantadou basilika & gräslök över hela plattan. Klipp över en kruka gräslök, hacka basilikan och strö ut. Riv västerbottenost över slutligen. Rulla ihop från kortsidan  och lägg i kylen ett tag. Skär sen i skivor som är 1½ -2 cm tjocka. Lägg på bakplåtspapper. Pensla med vispat ägg. In i ugnen ca 15 min.
nette
info@kardemummagumman.se
4 Comments
  • Tant Gul
    Posted at 06:34h, 02 juli Svara

    Himla god och bra ide att ha till ostbrickan. Ska jag testa nästa gång.

  • Alexandra - kärlek på tallrik
    Posted at 13:35h, 02 juli Svara

    mmm, plockmat är ju så trevligt att mumsa på ibland – och det här låter riktigt gott! Jag har gjort något liknande med kantarellost, men det här låter mycket somrigare <3

  • Littledessert - Recept och Webbshop
    Posted at 10:52h, 05 juli Svara

    Såg super gott ut!

  • Sara
    Posted at 21:30h, 15 juli Svara

    Provade detta recept igår. Mycket goda blev de!
    Kommer vi göra fler gånger 🙂

Post A Comment