kycklingcannelloni med Svamp och Spenat

kycklingcannelloni med Svamp och Spenat

Vi har ett stycke unge som lever på luft för tillfället – trodde jag! Kycklingcannelloni var tydligen något som föll damen i smaken, men måste hålla med – ryysligt gott så detta måste ni testa, det är en uppmaning!

  • 4 st kycklingfiléer
  •  1 vitlöksklyfta
  • 1 påse babyspenat  (eller fryst spenat)
  • 200 gr färska champinjoner
  • 1 burk Creme fraiche Tomat & saffran
  • 2½ dl grädde
  • 2 dl riven ost (Använde VB)
  •  1 paket färska lasagneplattor 250 gr
  •  salt och vitpeppar

Sätt ugnen på 225 grader.

Strimla kycklingfilén och stek den i en stekpanna, salta och peppra. Pressa vitlök, skär champinjonerna i bitar och fräs upp det i lite smör (använder du fryst spenat kan du låta det fräsa med nu). Krydda. Blanda kyckling, svampröran och babyspenat. Ta en lasagneplatta och fyll med kycklingröran, rulla ihop och ställ tätt bredvid varandra i en form. Blanda sedan ihop grädden, creme fraiche och osten, slå detta över rullarna.

Grädda mitt i ugnen ca 15—20 minuter så att det får en fin färg.

Servera med en god sallad.

nette
info@kardemummagumman.se
10 Comments
  • Anna/Frostrosor
    Posted at 18:29h, 07 maj Svara

    Ser verkligen gott ut även på ingredienslistan!
    Barn är experter på att växla mellan att leva på luft och äta en ur huset! 🙂

  • Pralin från matmedmera
    Posted at 06:11h, 08 maj Svara

    Älskar all pasta och cannelloni är så roligt att laga

  • Ann-Sofi MATSAFARI
    Posted at 06:43h, 08 maj Svara

    Mmm så gott det låter!

  • sonja
    Posted at 20:19h, 09 maj Svara

    Ser så rysligt gott ut

  • Madde
    Posted at 17:07h, 11 maj Svara

    Supergott! Alla i huset mumsade, även den som annars lever på luft åt glatt:)

  • Sanna
    Posted at 14:06h, 15 maj Svara

    Oj så gott det lät! Tycker väldigt mycket om cannellonis så tackar för ett bra recept!

  • Sabrina
    Posted at 17:04h, 15 maj Svara

    Det där ser helt sjukt gott ut!

  • Kerstin
    Posted at 16:58h, 17 maj Svara

    Precis ätit dessa cannelloni till middag.Hela familjen åt med god aptit och tyckte de var supergoda. Kommer absolut att göra dessa igen:D

Post A Comment