Pastasallad med Tonfisk

Hallå bloggisar! Jag lever än… men himla mycket att göra! Igår fick jag en liten skräckupplevelse då plötsligt datorn stängdes av och sen försvann alla bilder och dokument, såna stunder sitter man och ångrar sig att man inte tar en back-up ofta nog! Men är man envis så sitter man uppe till kl 4 på natten och plötsligt hade jag fått den ”förlorade” datan inkl alla bilder över till en extern hårddisk, piiiuuuh! Så nu uppmanar jag er att spara allt som är er kärt!!!

Nu till något betydligt trevligare… Fina vår och sommardagar vill man gärna äta något snabblagat och lättare, då passar en tonfisksallad perfekt! Som tur är gillar barnen den med så man slipper mecka med en andra maträtt! 🙂

  • Kokt pasta 4 portioner
  • ost i bitar
  • ½ äpple i bitar
  • finhackad purjolök
  • hackad paprika
  • gurka i bitar
  • 2 burkar tonfisk (funkar även fint med skinka)
  • Gräddfil/majonäs blandning, kryddad (Dill, svartpeppar & salt)

Koka pastan och hacka alla grönsaker, rör sen ihop alla ingridienser. Blanda gräddfil med majonäs och krydda, rör ner i pastablandningen!