Våffeldagen

Våffeldagen

Har ni ätit våffla idag?! Här var det tänkt Kalops men visst svängdes en våffelsmet ihop iaf! (Vi har ett Musse Pigg kombi våffeljärn/smörgåsgrill, blev lite fel idag så vi gräddade våfflor i smörgåsgrillen.. 😉

Det här behöver du :

 • 4 dl vetemjöl
 • 3 dl kallt vatten
 • 1 tsk Vaniljsocker
 • ½ tsk salt
 • 4 dl vispad grädde

GÖR SÅHÄR : Vispa mjölet och vatten till en tjock smet. Tillsätt saltet & vaniljsockret. Sätt plastfolie över bunken och låt smeten stå framme en stund. Vispa grädden hårt och blanda ner i smeten precis före gräddning!

nette
info@kardemummagumman.se
2 Comments
 • Anna/Frostrosor
  Posted at 06:01h, 26 mars Svara

  Haha, det där såg ju gulligt ut!

 • Sanna
  Posted at 20:02h, 26 mars Svara

  Åh vad söta! Lite avis på de motiven. Mina blev klart tråkiga i jämförelse..

Post A Comment