Grekiska Oliv & Fetaostbiffar

Recepten ligger på hög här hemma! För även om det är grymt stressigt just nu så äter vi varje dag! 😀 Vårt företag, Tolkförmedlingen Tolkarna, är nu helt klart, systemet, sidan och alla tillstånd är nu klara och vi har börjat anställa, så pratar ni flera språk och vill jobba (extra) som tolk eller översättare kan ni nu registrera er CV där! 🙂

Till något helt annat… Fontana har fått en liten ansiktslyftning, alla produkter ett nytt utseende! Fick för en tid sedan hem en hel del att testa, så bla dessa olivbiffar kom till då! (som hamnade i en hamburgare)…

Det här behöver du:

  •  400 g köttfärs
  • 4 msk ströbröd
  • 1 ½ dl grädde
  • 1 ägg
  •  1 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  •  2 vitlöksklyftor
  • ½-1 dl hackade oliver
  •  100 g fetaost

Gör såhär:

Blanda ströbröd och grädde,  låt svälla 5-10 miuter. Tillsätt ägg, salt, peppar, pressad vitlök, och oliver . Blanda ner köttfärsen. Forma färsen till 8 platta små biffar, eller 4 större. Dela osten i bitar och tryck in i varje biff. Vik upp färsen runt osten och forma till dem igen. Stek sedan ca 3 minuter på varje sida på medelvärme.