Vinn en ICA Matkasse

Receptutmaningen – Vilket är ditt bästa vardagsrecept med  Oatly iMat?

Nu kan  du kan vara med och tävla om en valfri matkasse hos ICA Matkassen genom att dela  med dig av ditt bästa vardagsrecept som innehåller Oatlys  iMat.

Laga  nyttig vardagsmat med Oatlys iMat! Oatly iMat används som vanlig  matlagningsgrädde och ger en god, fyllig smak. Produkterna är helt vegetabiliska och innehåller bara 13 respektive 7 procent fett. Läs mer om Oatlys iMat och  fler hälsosamma produkter gjorda på havre här.

Med  ICA Matkassen får du en inspirerande och varierad matvecka – oavsett vilken  kasse du väljer. ICA utgår från populära recept och gör dem sedan ännu lite  bättre.  Recepten inspireras av  säsongen, fångar upp spännande mattrender eller erbjuder nya varianter på  älskade klassiker. Det finns en särskild matkasse med laktosfri kost där  innehållet är samma som i ICA Matkassen Inspiration förutom att laktosvarorna är  utbytta.  Läs mer om ICA Matkassen här.

För  att vara med och tävla:

1.  Gilla Oatly Sverige på Facebook.

2. Skicka in ditt bästa vardagsrecept med Oatly iMat och bifoga gärna en  bild, antingen till info@kardemummagumman.se eller nedan i kommentarerna. Det enda kriteriet är att rätten ska innehålla iMat och ta runt 30 minuter  att laga.

Det  bästa vardagsreceptet vinner en veckas leverans av valfri ICA matkasse. Andra- och tredjepris är värdecheckar för 300 kronor från  Oatly.

Tävlingen avslutas 19 December kl 21.00