Italienska Delikatesser

Italienska Delikatesser

Detta är fynden från Matmässan, mässan blir mer och mer dryckes relaterad för varje år som går, jättetråkigt! Zeta var den som lockade mig mest med sitt utbud! 3 st olika Parmesanostar, soltorkade tomater, marinerade kronärtskockor, crostini och Crema di balsamico Hallon.

Parmesan är såklart alltid gott och Crema di balsamico var sååå himla god! Kronärtskockornas och soltorkadetomatrenas öde var att hamna på en pizza tillslut… I den snygga karaffen från Eva Solo finns nyheten “God Morgon Eko Äpple”. (Ps tävla på God morgons Facebooksida och vinn en årsförbrukning juice)

Solmogna Grapefrukter från Florida Grapefrukt serverades till, goda och vitaminrika!

nette
info@kardemummagumman.se
2 Comments
  • Nadja
    Posted at 14:36h, 16 november Svara

    Jättetrist att vinutställarna tar över helt. Jag blev jättebesviken över att behöva leta sig fram till matutställarna. Mitt fynd från mässan blev från Santa Marias tapasstånd 😀

  • Matskafferiet
    Posted at 20:57h, 19 november Svara

    Vad trist att mässan börjar tas över av drycker.

Post A Comment