Vegetarisk Thaipanna

Vegetarisk Thaipanna

För ett par dagar sen knackade ett trevligt bud på dörren för att överlämna en panna full med godsaker, perfekt läge mitt i inspirationsbristen! Arla köket thaipanna är en nyhet där grädde finns i själva burken och ovanpå locket ligger en mindre burk med kryddpasta(röd chili, ingefära, kokosmjölk, limejuice, koriander & citrongräs) att röra ner i grytan. Väldigt snabblagat och smidigt att woka ihop lite grönsaker och sen röra ner burkarna! (Ca pris 20 kr) Har ni testat sånahär burkar?!

Lättlagad kryddstark rätt…

nette
info@kardemummagumman.se
3 Comments
 • Tove /Det Goda Livet
  Posted at 22:10h, 15 november Svara

  Men lägg av…du kan väl i alla fall skiva ut vad den FAKTISKT innehåller, I vilket annat medium än bloggar kan amn vara så “köpt” att man gör reklam på det här viset, utan ordentlig betalning eller tydlig infomation till läsarna att det rör sig om reklam. Jag tycker det är totalt oseriöst om jag ska säga min ärliga mening.

  Grädde, modifierad majsstärkelse, stabiliseringsmedel (karragenan). UHT-behandlad. SMAKPASTA: Kokosmjölk, vatten, kokosmjölkspulver, limejuice, ingefära 8 %, vitlök, salt, chili 5,5 %, citrongräs, jästextrakt, galangal, färgämne (paprikaextrakt), naturlig arom, socker, koriander, majsstärkelse, citrusfiber, svartpeppar, konserveringsmedel (kaliumsorbat), syra (citronsyra). Total salthalt 1,2 %.

  Nej, jag använder givetvis INTE sådana burkar eftersom jag älskar mat, matlagning, min kropp och mina barn mer än så. Jag lagar mat av äkta råvaror. Men har jag bråttom finns det thaigrytbas på burk UTAN TILLSATSER tex. “Mr Chengs” Panaeng Curry och flera andra thaigrytbaser i deras sortiment som är “äkta vara”-märkta.

 • kardemumma Gumman
  Posted at 22:23h, 15 november Svara

  Tove, du har helt rätt! Den innehåller allt det du nämner… Vilket naturligtvis inte är det bästa ur hälsosynpunkt! Men kan inte börja skriva ut allt som alla produkter jag testar innehåller, det skulle inte bli intressant för någon utan jag förutsätter att alla tar det ansvaret själv innan ni köper något! Här utvärderade jag smaken och hur snabblagat det var utan vidare värderingar!

  Jag har ingen betalning för att blogga om produkten, och det är helt upp till mig att göra så eller inte. Jag gör det för att tipsa andra som kanske är intresserade eller har sett den i butik.

  Har aldrig testat de produkter du nämner men ska kolla upp dem!

Post A Comment