Findus försökskanin

Findus försökskanin

Jag och Findus har ett fint förhållande till varandra, jag älskar mat och de älskar att skicka den till mig! Perfekt! Har testat lite olika rätter och här kommer utlåtandet!

Findus World Selection, smart förpackad mat med smaker från hela världen, förgyller din matstund om du kör på “micromat”.

Thai Red Curry

Tillräckligt med kyckling, spänstiga sockerärter och med en pikant hetta! I like it! Betyg 4 av 5

Indian Tikka Masala

Goda grönsaker, men kanske en aning för stark smak på såsen! (Emmis kunde inte äta den..) Betyg 3 av 5

Rostad Kycklingfilé¨

Rostad Kycklingfilé i Grönpepparsås var en av de bästa i “frysmatsväg” jag smakat! Små goda rösti, spänstiga broccolibuketter, 3 kycklingfileér, perfekt grönpepparsås och lite svartvinbärsgelé på det! Kunde varit liite mer kyckling dock! Betyg 4.8 av 5 😉

Simply Green är deras nyaste tillskott!  Grön mat utan kött med influenser från Indien, Thailand, Grekland, USA och Marocko! Falafel var de ända jag fick tag på i butik! Gott tycker jag, men slår inte mina egna… Hade gärna testat Thai Veggie Bites. Betyg 3 av 5

nette
info@kardemummagumman.se
2 Comments
  • Alexandra - kärlek på tallrik
    Posted at 14:08h, 11 november Svara

    Jag ÄLSKAR att prova nya saker, vad roligt att du testat så många och tyckt om de flesta 😀 Jag har faktiskt smakat veggie bitesen och tyckte de var helt okej, smakade väldigt mycket citrongräs. Dock gillar jag att de kommit med lite vegetariska alternativ 😀

  • Vardaxlyx
    Posted at 10:28h, 12 november Svara

    Bra tips tycker jag =)

Post A Comment