Klappar till små bagare…

Klappar till små bagare…

Det börjar bli hög tid att tänka över julklappsinköpen! Jag är snart klar.. 😉 Har ni börjat?! Tänkte tipsa om dehär fina böckerna om ni har en liten bagare där hemma! Sjung bort er bland härliga pepparkakor och kristallvita gator…. Dehär böckerna kommer mina småbagare att få bland sina paket!

nette
info@kardemummagumman.se
3 Comments
 • Anneli- Stök i kök
  Posted at 08:48h, 07 november Svara

  Är definitivt inte klar med julklappsinköpen men har börjat iaf!;)
  Kul med julklappstips!

 • Mia - Glutenfria Muminmamman
  Posted at 08:55h, 07 november Svara

  Jo de där böckerna skulle gå hem här också. Har nästan alla de andra “Ellen och Olle sjunger” -böckerna och de är riktiga favoriter. Sockerbagaren skulle säkert vara en hit, vi var utomlands och då vi var och äta i restaurangen skiner vår dotter (2,5år) upp då en av kockarna tittar in i matsalen; En sockerbagare!! Sedan var det den sången vi sjöng under hela vår semester 🙂

 • Alexandra - kärlek på tallrik
  Posted at 16:53h, 07 november Svara

  ååh, vilka härliga böcker, jag hade älskat dem som liten <3

Post A Comment