Ketchupkriget

Det har kastats ketchup på varandra i matbloggsvärlden…. eller jaa vilket ketchup som smakar bäst har diskuterats… Vem kan bedömma det när smaken är som baken, delad! Vilket märke gillar just DU bäst?

Heinz har iaf gjort ett strååålande jobb! Minns ni den lilla tomatplantan jag fick i sommras, samtidigt som odlarna i Spanien och Portugal fått sina… De har tydligen haft mer framgång med sina odlingar för här kom även deras resultat ” Heinz First Harvest”, ketchup av årets första tomatskörd, kommer i begränsad upplaga i nummrerade glasflaskor! (Man kan även registrera nummern  på www.heinzfirstharvest.se och tävla om en resa till Portugal..)

Min gav skörd iaf, vi njöt av många solmogna tomater….

Heinz first harvest….2 thoughts on “Ketchupkriget”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *