Ketchupkriget

Ketchupkriget

Det har kastats ketchup på varandra i matbloggsvärlden…. eller jaa vilket ketchup som smakar bäst har diskuterats… Vem kan bedömma det när smaken är som baken, delad! Vilket märke gillar just DU bäst?

Heinz har iaf gjort ett strååålande jobb! Minns ni den lilla tomatplantan jag fick i sommras, samtidigt som odlarna i Spanien och Portugal fått sina… De har tydligen haft mer framgång med sina odlingar för här kom även deras resultat ” Heinz First Harvest”, ketchup av årets första tomatskörd, kommer i begränsad upplaga i nummrerade glasflaskor! (Man kan även registrera nummern  på www.heinzfirstharvest.se och tävla om en resa till Portugal..)

Min gav skörd iaf, vi njöt av många solmogna tomater….

Heinz first harvest….

nette
info@kardemummagumman.se
2 Comments
  • Martina
    Posted at 06:28h, 03 november Svara

    Muttis ketchup är min favorit!

  • Alexandra - kärlek på tallrik
    Posted at 15:02h, 04 november Svara

    Jag är en traditionalist – felix ska det vara ,gärna den med mindre socker och mindre salt <3 Men du har så rätt, det där varierar ju med smak och tycke!

Post A Comment