Idag damp det ner lite choklad i lådan lagom som färdkost till oss, Lindt med hög kakaohalt men med mild smak! Perfekt! Ska testa dem lite senare idag!
Låter som något för mig, jag är lite dålig på att äta mörk choklad annars, tycker det blir lite beskt. En mild variant skulle passa mig! Undrar hur de mildrat smaken? Mer socker eller vad?
Alexandra - kärlek på tallrik
Posted at 19:13h, 05 oktoberLåter som något för mig, jag är lite dålig på att äta mörk choklad annars, tycker det blir lite beskt. En mild variant skulle passa mig! Undrar hur de mildrat smaken? Mer socker eller vad?
TinaGustafsson.com
Posted at 10:47h, 06 oktoberSv: Jag känner Maria och Annika genom att Maria har jobbat åt mig under flera år och sedan blev vi kollegor. 🙂
Kommer inte ihåg om jag har berättat men du kanske ha sett så har min matblogg (Tina´s Mat) flyttat till http://www.tinagustafsson.com och jag har länkat till din blogg på denna sida http://tinagustafsson.com/?cat=234
Känner du för att länka tillbaka så får du gärna göra det 🙂
För att vara säker på att inte missa något jag skriver om mat eller något smarrigt recept så kan du Gilla denna sida http://www.facebook.com/#!/pages/TinaGustafssoncom/192531110782439?sk=app_206747196050374
Ha det bra så hörs vi bland alla matinlägg 🙂
Sandra Drömkaka
Posted at 22:50h, 08 oktoberMmm, Lindt mörka choklad gillar jag verkligen att använda i bakverk!
Titta in på min blogg om du är sugen på mer choklad 😉