Tävling:Vinn fina Oljor

Tänkte köra en liten tävling här emellan, var länge sen sist nu! 🙂 Det är ett sammarbete mellan Olivado och spisa.nu där du har chansen att vinna fina oljor från Olivado. Jag drar fem vinnare som får varsin Avokadoolja och en Avokadoolja
Zest från Olivado. 

Olivado Avokadoolja är en premie, extra virgin, kallpressad olja som utvinns ur avokado. Varje flaska på 250
ml innehåller olja från 20 solmogna avokador. Avokadooljan har en rik och mjuk smak och passar lika bra till såväl kött och grönsaker som till fisk och skaldjur, kalla som varma rätter, och som tål upphettning upp till 255 grader! Jag gillar den.. 🙂

 

För att delta ska ni svara på följande i en kommentar:

Vilken av följande vitaminer är avokado speciellt rik på?

  1. B-vitamin
  2. C-vitamin
  3. E-vitamin

Tävlingen avslutas Fredagen den 2 September kl 18.00