Första Veckan Lchf – Hur gick det?

Första Veckan Lchf – Hur gick det?

Trots att man ätit både glass och “chips” ;), kan man tappa kilon då? Ja det kunde man! Jag äter inte strikt LCHF, kanske tom mer åt LC hållet… Dessutom fuskar jag ibland med 1 rågkuse på morgonen… Något som blir för strikt kommer inte att hålla i längden, inte för mig iaf! Men såhär som jag äter nu känns mer hållbart och något man kan göra varje dag, inte enbart för viktnedgång , utan för alla hälsoeffekter lågkolhydratkost för med sig.. 🙂 Så hur gick det?

Så här mycket mindre visade vågen efter 7 dagar! Hejja! Hur har det gått för er andra som startade samtidigt? 🙂

nette
info@kardemummagumman.se
10 Comments
 • Annica
  Posted at 10:09h, 08 augusti Svara

  Bra jobbat 🙂 min första vecka gav 3 kg men jag är nog lite mer strikt kanske. Oopsies har räddat min frukost :-). Jag kör nog mittemellan lchf/LCNF. Min brorsa tappade 30 kg på 9 mån förra året – min inspiration!

 • kardemumma Gumman
  Posted at 10:18h, 08 augusti Svara

  Annica: Bra jobbat!!! Och för att inte tala om brorsan omg… 🙂

 • Annica
  Posted at 10:26h, 08 augusti Svara

  🙂
  Jag vill bli av med typ 10 kg. Tappade 25 kilo för 2,5 år sen, först med Cambridge kombinerat med lågkolhydratkost o sen med LCNF. Sen vart jag gravid igen och smackadam så var kilona åter. Skumt ;-). Jag lägger in en del recept på bloggen om du behöver variation

 • kardemumma Gumman
  Posted at 10:31h, 08 augusti Svara

  Äscha då, men du vet ju att det går iaf! 🙂 Ja, tack! Kommer säkert behövas under resans gång!

 • Anna/Frostrosor
  Posted at 14:07h, 08 augusti Svara

  Grattis till lyckad viktnedgång! Jag kör också igång men det blir inte förrän nästa vecka när kalasen är avklarade! Kul, man blir peppad av att se att det går bra för andra!

 • Annika
  Posted at 20:59h, 08 augusti Svara

  Grattis! 🙂 Om du vill får du gärna berätta lite mer utförligt om hur du äter. Jag skulle också behöva lite inspiration att komma igång nu efter semestern… Tränar du något?

 • Eva Berghov
  Posted at 08:05h, 09 augusti Svara

  Undrar bara vad du har ätit frukost lunch middag. Tacksam för svar o STORT GRATTIS!!

 • sonja
  Posted at 23:10h, 09 augusti Svara

  Bra jobbat ,det blir kanske till sist den storleken på kläderna vi pratade om

 • Ann
  Posted at 20:33h, 10 augusti Svara

  Bra jobbat! Jag började med LCHF i söndags, men inte heller strikt. Jag har tappat 1,1 kg på två dagar :=) Kul man kan gå in till dig och hitta smarriga recept :=)

 • David
  Posted at 21:39h, 15 augusti Svara

  Superbra jobbat juh! 🙂 Hoppas det fortsätter i den farten!

Post A Comment