30 jul Jordgubbs & Blåbärsmulpaj
Nu är det väl ändå hög säsong för jordgubbar och blåbär! Denna paj blev riktigt god även om den inte blev vidare smulig! (Kitchen Aiden körde den för slät). Kommer iaf att testat igen här…
200g smör
½ dl strösocker (samt ½ dl att strö över bären)
3 dl vetemjöl
Mixas ihop, helst med elvisp.
Fyll en pajform med jordgubbar och blåbär, strö över ½ dl socker jämt över bären.
Fördela sen smuldegen över bären och grädda i 175grader ca 25 minuter.
Blanda rikligt med bär i formen..
Oatly Vaniljsås smakar som vanlig vaniljsås, Gott!
sonja
Posted at 20:24h, 30 juliDen var supergod ,får tacka för fikat
Anna/Frostrosor
Posted at 20:56h, 30 juliMumsmums! Är pajformen PENTIK?
kardemumma Gumman
Posted at 20:59h, 30 juliDet stämmer Anna 🙂 Pentik “Aino”…
Hanna
Posted at 22:33h, 30 juliSåå gott med paj!! 🙂