Boka bord och vinnare!

Boka bord och vinnare!

Har ni nångång bokat bord på internet? Jag tycker det verkar ganska smidigt iaf att ha massa restauranger samlade på ett ställe, även om jag gärna pratar personligen med personalen!Har kikat runt lite på sidan Bookatable som samlat några restauranger i Stockholm där man kan boka bord direkt online, man ka även hitta fina erbjudande på sidan som ät 2 betala för 1, 50 % på vissa rätter etc…. Jag tror tjänsten kommer att bli riktigt bra bara fler restauranger ansluter sig, sen tycker jag det är bra man kan lämna feedback på restaurangerna på samma ställe!

Så duktiga ni var att skicka in mjölkfria recept! Jag vill samtidig grattulera:

 Magnus till 500 kr presentkortCervera samt 300 kr Oatly värdecheckar.

Pernilla till 500 kr Oatly värdecheckar.

Simone till 500 kr Oatly värdecheckar.

nette
info@kardemummagumman.se
5 Comments
 • Hanna
  Posted at 19:33h, 28 juli Svara

  Smidigt att kunna boka via nätet! Har aldrig gjort det själv.. men så tror jag inte det går i vår lilla stad 😉

 • Simone
  Posted at 12:36h, 29 juli Svara

  wow,vad glad jag blev att jag vann present kuponger.Tack så innerligt.

 • LeChef
  Posted at 15:09h, 29 juli Svara

  Hej! Jag har just lagt upp sidan http://www.receptplatsen.se och letar lite matintresserade personer att hjälpa fylla på med recept osv. Länkar gärna till din blogg från sidan eller lägger till en artikel om du vill skriva en. Skapar du en profil på sidan kan du även länka till din egen matblogg (den här bloggen dvs) i profilen och automatiskt visa dina inlägg på webbsidan.

  http://www.receptplatsen.se kommer även ha en iPhone och Android app för att organisera sina recept, kokböcker och matsedlar.

  Mvh,
  LeChef

 • Anna/Frostrosor
  Posted at 21:32h, 29 juli Svara

  Grattis till vinnarna! Ja, bokning online känns smidigt förutsatt att bokningssystemet är så pass avancerat att man får svar direkt eller ännu hellre som sms och kanske även en påminnelse dagen innan.
  Sen har jag ett önskemål om textfärgen i din högermarginal. Jag brukar läsa och klicka till exempel under rubriken Senaste inläggen men tycker att den grå textfärgen går in i bakgrunden för mycket så att jag ibland nästan inte ser vad det står. Det är ju lite synd för blommönstret är jättefint men texten skulle behöva förstärkas i en mörkare grå färg istället. Vet inte om det bara är min dator eller om det är så för andra också. Ville bara säga det!

 • kardemumma Gumman
  Posted at 12:27h, 30 juli Svara

  Tack Anna! Har själv märkt att de flyter in i varandra lite.. men hittar inte hur man kan ändra färg på texten… Men byter antagligen bakgrund snart igen! 😀 Ombyte förnöjer…

Post A Comment