Mat direkt hem till dörren!

Mat direkt hem till dörren!

Det vore skönt att få ibland, storhandla med två små är inte roligt alla gånger… Att få en färdig matkasse levererad till dörren är någonting som allt fler verkar prova på och som många beställer via nätet av olika företag.

Har du beställt hem en matkasse någon gång, isåfall av vem? Skulle du kunna tänka dig att göra det? vad skulle du ha för krav på din matkasse?

Själv tycker jag det borde moderniseras genom att få välja själv sina måltider från en meny, så slipper man det tråkiga att det alltid kommer någon maträtt man inte är så intresserad av samt att man bättre kan styra priset! Dvs man betalar per middag och inte per kasse! Som i vårt fall där inte en person äter fläskkött så kommer det oftast en middag som blir över! Samma gäller väl vegetarianer etc… Men det är väl på gång det med hoppas jag! VALFRIHET! 🙂

nette
info@kardemummagumman.se
2 Comments
  • Jenny Jönsson
    Posted at 10:55h, 03 juni Svara

    Jag har letat med ljus och lykta efter en matkasse som erbjuder glutenfria alternativ samt fisfria måltider. Har en dotter som är allergisk…tyvärr verkar det omöjligt att hitta en leverantör som kan erbjuda detta. Tips någon…har jag missat nån leverantör??

  • Jenny Jönsson
    Posted at 10:55h, 03 juni Svara

    Oj oj…FISKfria måltider menade jag såklart… Fast, slipper man gaserna oxå så är det ju ett plus i kanten 😉 Hahahaha…

Post A Comment