Balkonghäng…

Fick precis ett ryck och städade hela huset, planterade om olivträdet och fixade lite löjromstoast. Tycker absolut jag är värd lite snacks på balkongen och ett glas bubbel till nu!

Det här behöver du:

löjrom
crème fraiche
vitt formbröd
olivolja
salt & vitlökspulver

Garnering:
rödlök
dill

Gör så här:
1. Skär brödet i rektanglar (skär bort kanterna) och lägg på ugnsplåt, ringla över olivolja sen strö över salt & vitlökspulver, ugn 200 grader tills de tar färg och blir krispiga, ca 5-7 minuter. Forma rommen till ”ägg” med hjälp av teskedar, och lägg på brödet. Forma crème fraiche på samma sätt och lägg bredvid. (Eller ovanpå varandra)
2. Finhacka rödlöken. Garnera toasten med lök och en dillvippa.

Kvällens bubbel i glaset…