Balkonghäng…

Balkonghäng…

Fick precis ett ryck och städade hela huset, planterade om olivträdet och fixade lite löjromstoast. Tycker absolut jag är värd lite snacks på balkongen och ett glas bubbel till nu!

Det här behöver du:

löjrom
crème fraiche
vitt formbröd
olivolja
salt & vitlökspulver

Garnering:
rödlök
dill

Gör så här:
1. Skär brödet i rektanglar (skär bort kanterna) och lägg på ugnsplåt, ringla över olivolja sen strö över salt & vitlökspulver, ugn 200 grader tills de tar färg och blir krispiga, ca 5-7 minuter. Forma rommen till ”ägg” med hjälp av teskedar, och lägg på brödet. Forma crème fraiche på samma sätt och lägg bredvid. (Eller ovanpå varandra)
2. Finhacka rödlöken. Garnera toasten med lök och en dillvippa.

Kvällens bubbel i glaset…

nette
info@kardemummagumman.se
3 Comments
  • Minna
    Posted at 20:16h, 02 juni Svara

    Ååh, Fresita är fantastiskt gott en sommarkväll!

  • Yasemin - MezeHouse
    Posted at 20:27h, 02 juni Svara

    Mmmm de där toasten ser goda ut. Hoppas allt är bra med er. Kram.

  • Katarina
    Posted at 06:21h, 03 juni Svara

    Ser gott ut !

Post A Comment