Vitchoklad & skumtomtefudge

Eftersom jag älskar skumtomtar och sett detta recept på flera andra bloggar trodde jag detta godis skulle vara något för mig – men det var det inte, way to sweet! 🙂 Illa var det inte och det försvinner sakta men säkert från kylskåpet i allafall! Undrar vem skåpråttan är.. 😉

Här kommer iaf receptet ifall ni andra vill testa!

Det här behöver du:

ca 12-15 st skumtomtar
50 g smör
1 dl vispgrädde
2 dl socker
150 g vit choklad

Gör såhär:

Blanda i kastrull och smält alltihop utom chokladen på svag värme. När alltihop är en slät smet låt småkoka under omrörning i ca 10 minuter. Blanda i 150 g vit choklad och rör tills massan blivit blank. Ta av kastrullen från spisen och fortsätt röra tills massan blivit ljus och svalnat lite. Häll upp i en bakplåtsklädd form (liten) och låt stelna i kylen. Skär i bitar.

Skumtomtar, Yummi!

Sen är det bara att röra ihop allt!

Blev lite sugen på att testa med skumbananer iaf.. Någon som testat redan?