Viktors Dop

I helgen var jag hemma till Närpes med flyg  en snabbis på 2 dagar, åkte efter jobbet i fredags! Min systerson Viktor skulle döpas och jag skulle vara en av faddrarna, ett väldigt fint dop och roligt att träffa en stor del av släkten… 🙂 Lyckades dock dra på mig en riktig förkylning som sitter i än! 🙁

Viktor gör skäl för sitt namn, gullungen! 🙂 (Fotograf broder)

All mat hade Viktors farmor Agneta gjort! Älgstek, älgköttbullar, fisk av alla de slag, potatissallad & sallad, MUMS!

Agneta hade även bakat ett supergott bröd med lingon i som lär va väldigt lättbakat! (Recept kommer)

Jag & Syster dekorerade tårtorna! Moster med en liten Viktor liggandes i bärsjal! 🙂

(Gjorda i Sockerpasta & Marsipan)

Gudmor Nina (fd Florist) gjorde vackra buketter!

Nu dröjer det ända tills Julen innan vi återser dem alla! Då har vi även med oss en ny liten Kusin/barnbarn… 🙂