Still Alive & Ellas Kitchen!

Vi lever fortfarande även om det varit väldigt tyst! 🙂 Vi är ännu i Finland och internet krånglar lite här så har knappt varit inne. Hoppas ni alla haft en fin påsk och njutit av massa god mat! 🙂

För en tid sen fick vi hem massa smakprover från Ella´s Kitchen som Emmis skulle testa! Vilket passade alldeles utmärkt nu när vi är på resande fot!

Tanken med produkterna är att de ska va lätta att ha med sig & äta (utan sked och tillgång till vatten sen), varierande utbud, utan tillsatser samt EKOLOGISKA!

Finns i Barnmat steg 1 2 3, fruktsmoothies & Morgonmums

 

 

 

 

 

Emmis var inte så förtjust i produkterna och klämde så hårt på förpackningen så massa sprutade ut ur dem! (Vilket var jätteroligt). Smoothies var det hon gillade mest! Jag tror produkterna skulle varit perfekta till lite mindre barn som inte kommit i “jag kan precis allt själv” än! Optimalt att ha med sig då korken går att bara skruva på igen och lätt utan kladd om man själv får ge den!

Vi ger den 3.5 av 5 möjliga.0 thoughts on “Still Alive & Ellas Kitchen!”

  • De gick inte hem hos mina 2 små heller, plus att vi också fick “sprutlackerat” hemma 😉 Jag tyckte själv att de vi testade var ok, men inte mer.

  • Min dotter var extremt kräsen med smakisarna ett tag. Då var dom här perfekta, hon gillade dem starkt. Men då var hon nog 7-8 månader… Hon gillade de som heter “The Indian one” samt “The Italian one”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *