Krångel & firande med mousserande vin

Bloggen håller på och krånglar nu andra dagen irad så jag lessnar direkt jag försöker lägga upp ett nytt inlägg! 🙁

För någondag sen fick jag en flaska Fresita levererad hem till mig. Fresita är ett mousserande vin på 8 % som innehåller riktiga jordgubbar från Patagonien. 100 % Naturligt vilket betyder inget tillsatt socker, inga kemikalier och ingen konstig bismak. Vi kommer absolut att köpa detta mousserande vin i sommar till alla grillkvällar! Lagom starkt, ljusröd färg  med en god jordgubbssmak, absolut min stil! (kommer att säljas på systemet from 23 Mars)

Flaskan kom mycket väl till pass igårkväll då vi korkade den och firade vårt nypåskrivna kontrakt! Vi har hittat vårt nya hem dit vi kommer flytta i Juni, dvs ett helt NYTT kök att husera fritt i! I LOVE IT! 🙂