Kaffemaskin, vilka bönor är bäst?

Nu är den äntligen hääär! 🙂 Fick en tidig födelsedagspresent av H, denna gång blev det en kaffemaskin som jag önskat mig! Är verkligen stor skillnad på nymalda bönor och vanligt bryggkaffe. Nu har vi testat brygga kaffe på Zoegas hela bönor men undrar nu vilka ni tycker är bäst, vill gärna testa flera för att hitta vår favorit! 🙂



13 thoughts on “Kaffemaskin, vilka bönor är bäst?”

  • Vi ha också blivit med kaffemaskin och det är så lyxigt och gott! Visst är det skillnad?! Vi har tidigare använt hela bönor till espressomaskinen och vi gillar Zoegas vanliga espressobönor och den svarta Lavazza. Har precis köpt hem Zoegeas svarta Hazienda (ekologiskt vanligt kaffe) då vi har gillat det färdigmalda. Det är en djungel med bönor 😉 Du får återkomma med vad ni hittar för favorit.

  • Tack för infon! 🙂 Ja visst är det en djungel av bön-val! 😀 Zoegas Intenzo (gul påse) var det vi tog nu, men vet jag smakat fler som jag tyckt varit bättre! Får testa runt lite…

  • Det är kanske lite dyrt i längden, men jag köper på Bönor&Blad (vill ju gärna ha lite smaksatt, det är lyxigt) Annars köper jag Kahl´s hela kaffebönor.

  • Du ska självklart be någon vän köpa Starbucks bönor när någon är ute och reser… eller bunkra upp när du själv är ute! Finns ju på Arlanda nu..

    Underbart. Yummie!

    Alexandra, småland

  • Jag kan rekommendera den röda, alltså möllborgs blandning 🙂 Men finns faktiskt en som är ännu godare.. och det är zoegas Blue Java. Man har inte levt innan man har testat den 🙂

  • Vi har en exakt likadan maskin. Kanonbra! Det finns mkt bra kaffesorter, alla zoegas är ju fina. Häromdagen var jag på Lidl och handlade och köpte där ngt som heter caffé masetti, italienska bönor och de var helt ok faktiskt, 100 % arabica. Man blir ju lite av en “kaffenörd” när man skaffat sig en maskin haha…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *