Löjromstoast

Löjromstoast

Det värsta med helgen, är att den tar slut så himmla fort! Tur att man är hemma måndagar iaf så känns den lite längre..
Helgen är till för att mysa & äta gott, ladda batterierna!
Då passar Löjromstoast och ett glas vin (gärna mousserande) perfekt! 🙂
Skriver inga mått, så ni får själv avgöra hur mycket ni behöver av varje!

löjromstoast

Det här behöver du:

löjrom
crème fraiche
vitt formbröd
olivolja
salt & vitlökspulver

Garnering:
rödlök
dill

Gör så här:
1. Skär brödet i rektanglar (skär bort kanterna) och lägg på ugnsplåt, ringla över olivolja sen strö över salt & vitlökspulver, ugn 200 grader tills de tar färg och blir krispiga, ca 5-7 minuter. Forma rommen till “ägg” med hjälp av teskedar, och lägg på brödet. Forma crème fraiche på samma sätt och lägg bredvid. (Eller ovanpå varandra)
2. Finhacka rödlöken. Garnera toasten med lök och en dillvippa

MAT 7 048

MAT 7 042

MAT 7 052

Vad har ni ätit i helgen? 🙂

nette
info@kardemummagumman.se
No Comments
  • Ia
    Posted at 17:15h, 27 september Svara

    Gott det ser ut! Fina bilder!
    //Ia

  • gronkis
    Posted at 20:51h, 27 september Svara

    Ja det är nog bland det bästa som finns! Har ätit en hel del löjrom i helgen och ett och annat glas slank ned också =D

  • Dennis
    Posted at 21:51h, 27 september Svara

    Fy tusan vad det ser gott ut!

  • Martina
    Posted at 07:00h, 28 september Svara

    Ser jättegott ut, vi åt bruschetta som kvällstugg, jättegott och då gärna med ett glas rött…. 🙂

  • Helena Ljunggren
    Posted at 07:41h, 28 september Svara

    tänk att något så enkelt kan vara så bejublat gott 🙂 Löjromstoast är så ljuvligt!

  • Pingback:Hipp Hipp Hurraa!!! Kardemumma Gumman 1 år! « Kardemumma Gumman
    Posted at 14:25h, 25 januari Svara

    […] Löjromstoast […]

Post A Comment