Kycklinggryta med kokosmjölk & lime

Blev sugen på kycklinggryta idag igen och blev så illa tvungen att fixa trots att jag helst hade stupat ner i soffan efter en jobbig dag på jobbet… Laborerade med vad vi hade hemma och blev nöjd med resultatet! 🙂

kokosmjölk lime

Det här behöver du:

4 kycklingfiléer (skärs i bitar)
2 vitlöksklyftor
2 dl skivade champinjoner (färska eller på burk)
1 röd paprika
1 burk mini majs
1,5 tsk grön currypasta
4 msk sweetchili sås
1 burk kokosmjölk
2 dl matlagningsgrädde
saften från 1 pressad lime
salt, svartpeppar & Cajun seasoning

Gör såhär:

Skär kycklingen i bitar och stek i panna tills de tar färg (Krydda gärna kycklingen med Cajun kryddan), tillsätt pressad vitlök och currypastan och blanda runt väl. Skiva champinjoner och paprikan, tillsätt i pannan tillsammans med minimajs. Stek tills champinjoner & paprika blivit mjuka. Tillägg sweetchilisås, kokosmjölk och grädde och koka 15-20 minuter. Smaka av med lime, salt & peppar.