Buzza Orangina

Vi har för någon vecka sedan fått ett paket med massa Orangina ifrån Buzzador! Nu har några vänner samt flera i familjen fått provsmaka och det har verkligen fått väldigt olika bemötanden. Några tyckte den var för syrlig, några tyckte den var jättegod! Själv tycker jag den är en utmärkt törstsläckare, och flaskorna tilltalar mig! 🙂

orangina¨1

”Shake that Orangina – wake the fruit inside”

Orangina skapades i Frankrike på 1930 talet på uppdrag av Jean Claude Beton som ville kunna njuta av apelsiner året runt. Orangina är en unik dryck inte en läsk, inte en juice utan något mitt emellan. Orangina är gjord av naturliga ingredienser, den är försiktigt kolsyrad och innehåller 12 % juice med fruktkött.

För att få fram den bästa smaken bör flaskan skakas före användning, så att fruktbitarna blandas ordentligt.

Emmis skulle mer än gärna dricka en Orangina!

orangina

Om ni också vill bli en buzzador och kan få chansen att få hem massa gratis produkter att testa (Buzza om) kan ni registrera er helt gratis på Buzzador´s sida.
Ps: Även ni i Finland kan registrera er! 🙂