04 jun Ananas & Ägglikör Glass i härlig exotisk stil!
Denna dessert åt vi igår och den är snabblagad och jätte god! Ett stort plus för den tjusiga serveringen som för tankarna till varmare breddgrader!
Du behöver:
Hela Ananas (½ per person)
Vaniljglass
Ägglikör (Ex Bols Advocaat)
Gör såhär:
Dela Ananasen på mitten, gröp ut innehållet så ananasen blir en “skål”. Hacka innehållet fint och blanda ihop med valfri mängd vaniljglass. Smaksätt med lite ägglikör. Servera genast!
Tips: Går lika bra att använda ägglikör glass direkt tex ifrån SIA. Och skippa likören.
momma
Posted at 14:05h, 04 juniSer underbart gott ut
åsa - hello sugar!
Posted at 16:09h, 04 junivilken tropisk efterrätt! så gott det lät med ägglikör i. 🙂
bakmammorna
Posted at 19:39h, 04 junimums vad gott! och så himla fin presentation!
Camilla & Thomas
Posted at 21:12h, 04 juniOh my! Det där såg sjukt GOTT ut!! Har gjort något liknande en gång – fast med kokosglass. Smarr!
Hanna
Posted at 06:30h, 05 juniVilken fin blogg du har =)
Och goda recept med fina bilder..
Jag har lagt till dig på bloglovin.com lägg gärna till mig oxå =)