Tortellini med ricotta och basilika

Vi har hittat en ny favorit lunch, som är klar på 5 minuter! FEM minuter, kan det bli bättre? 😀 Emmis smaskade i sig med ett belåtet ljud och jag tyckte den var super. Kräver inga kock kunskaper alls!
Hemligheten heter : Pastella färsk Tortellini med ricotta och basilika.

pastella

Ideén till rätten kom ifrån Linda, men med mindre ändringar!

tortellini

Det här behöver du :

Färsk tortellini med ricotta & basilika (4 port)
(1 påse färsk bladspenat, lämnade jag bort då vi inte hade nån)
2 dl grädde
1 dl finriven parmesan
Salt & grovmalen svartpeppar

GÖR SÅHÄR :
Koka pastan enl. förpackningen. Häll av vattnet, slå på grädden och lägg i bladspenaten. Ställ tillbaka kastrullen på spisen, riv ner parmesanossten och rör om hastigt så allt blandar sig! Krydda med salt & svartpeppar! Servera genast!