Grönsakspirog med Kidneybönor i chilidressing

Man kan verkligen göra mycket med smördeg! Härom kvällen var vi sugna på lite gott och wokade ihop lite grönsaker & svamp, kryddade ordentligt, toppade med Kidneybönor i chilidressing samt fetaost. Mums!

pirog
grönsakspirog

Det här behöver du:

Smördeg
Valfria grönsaker, ex:
Broccoli
tomat
lök
champinjoner
paprika

Fetaost
Kidneybönor i chilidressing
+ en skvätt grädde
Szechuan Peppar, Chili & Ingefära Salt
Harissa

Gör så här:

Woka grönsakerna, krydda ordentligt med valfria kryddor, häll på en skvätt grädde och låt koka en stund. Kavla ut smördegen lite om du använder smördegsplattor. Lägg en klick av grönsakerna och vik upp kanterna på smördegen. Toppa med kidneybönorna och fetaosten. Grädda i ugn enligt graderna på smördegspaketet.
Blir riktigt smarrigt!