25 maj Grönsakspirog med Kidneybönor i chilidressing
Man kan verkligen göra mycket med smördeg! Härom kvällen var vi sugna på lite gott och wokade ihop lite grönsaker & svamp, kryddade ordentligt, toppade med Kidneybönor i chilidressing samt fetaost. Mums!
Det här behöver du:
Smördeg
Valfria grönsaker, ex:
Broccoli
tomat
lök
champinjoner
paprika
Fetaost
Kidneybönor i chilidressing
+ en skvätt grädde
Szechuan Peppar, Chili & Ingefära Salt
Harissa
Gör så här:
Woka grönsakerna, krydda ordentligt med valfria kryddor, häll på en skvätt grädde och låt koka en stund. Kavla ut smördegen lite om du använder smördegsplattor. Lägg en klick av grönsakerna och vik upp kanterna på smördegen. Toppa med kidneybönorna och fetaosten. Grädda i ugn enligt graderna på smördegspaketet.
Blir riktigt smarrigt!
åsa - hello sugar!
Posted at 21:03h, 25 majdet där lät riktigt smarrigt!! jag sparar genast receptet. 🙂
I Nadjas kök
Posted at 11:27h, 26 majSer supergott ut, tack för tipset!
Åsa/ensidamedmat
Posted at 18:04h, 26 majJavisst är det lätt att svänga ihop något gott med smördeg!!
Ditt sätt att göra piroger var nytt för mig…måste jag testa! Såg väldigt gott ut!
Mvh Åsa!
kryddburken
Posted at 20:25h, 26 majFredagtips de där ju!! Ser verkligen gott ut! Måste prova, men bönorna kanske man kan byta ut… 😀
Ha det gott!
Ullis
Posted at 10:26h, 27 majOj , det där lät kalasgott. Det receptet ska jag absolut testa. Blir perfekt till helgen!!
Cutecake
Posted at 14:18h, 27 majDet här ser väldigt gott ut, blev såå sugen!