Kärstins salladsdressing

Fick för nån vecka sen prova på en liten flaska av Kärstin salladsdressing! 🙂 Fick den i smaken ”chili” och först var vi väldigt skeptiska då den hade en väldigt stark doft av vinäger men vi gillade den väldigt mycket i pizzasallad på riven vitkål, svartpeppar, salt & sumak! Blev jättegott! Dock tycker jag att flaskan är något för liten (125 ml).

dressing1

Kärstin´s fettfria salladsdressing bygger på ett gammalt recept som har
gått i arv från kvinna till kvinna inom släkten under många år.Dressingen finns i 5 varianter och gemensamt för alla 5 är att de är fettfria och helt naturliga utan tillsatser. Smakämnen hämtade direkt ifrån naturens egna kryddörter.
Nu kan alla Svenska konsumenter njuta av denna produkt. Jag blir nyfiken att testa de 4 andra smakerna och ska höra med vårt ICA om de kan ta in dem…

Marknadsförs av Aroma of Sweden

Delikatess butiker som säljer dressingen:

Ängelholm Ostboden
Höganäs
Eslöv
Kävlinge Finsmakarna
Bjärred Salami Deli
Malmö Ica Maxi Västra hamnen, Ost boden Limhamn, Ica Malmborgs Caroli City

Så Stockholm, kanske er tur nu? 🙂