Sushi, en skräck eller upplevelse?! (omröstning)

Sushi, en skräck eller upplevelse?! (omröstning)

Jag gav sushin en chans nu i veckan då jag och en kompis begav oss för att äta lunch! Men kunde konstatera att det är något av den läskigaste i matväg man kan äta… Jag beställde en mix och prövade allt, men en tugga var tillräckligt! Det var hela konsistensen, lukten, smaken som jag inte gillade! Positiva var att det iaf såg aptitligt ut! Dock verkar det vara rätt många därute som älskar sushi (hur nu detta är möjligt) så tänkte kolla läget lite med en omröstning! 🙂

sushi1

TREVLIG HELG PÅ ER ALLA! 🙂

nette
info@kardemummagumman.se
No Comments
 • KarinW
  Posted at 19:37h, 07 mars Svara

  Nette det är det godaste jag vet! Ja det finns ju mycket jag gillar men en klar topp 5. Har du testat vegetariska då för råa fisken kan ju vara speciellt?
  Jag gravade laxen när vi skulle bjuda på sushi och jag anade att gästerna inte ville ha rå fisk.
  Ha det fint/KarinW

 • Johanna
  Posted at 21:26h, 07 mars Svara

  Men det är såååååå gott!!! Men jag tyckte också det var äckligt första gången jag smakade, likaså andra och kanske tredje med. Men så helt plötsligt var det GÖR GOTT 😀
  Ge inte upp på sushi än!

 • Jennie/Kalasgott
  Posted at 00:28h, 08 mars Svara

  Jag har ätit sushi ett par ggr, men jag klarar faktiskt inte av konsistensen alls! Den råa, alldeles för tjockt skivade laxen ovan på risbädden är bara för mycket för mig.. den går bara inte att svälja, nej usch, jag är inte ett stort fan av sushi. Dock tycker jag väldigt bra om den vegetariska varianten om den nu räknas! 🙂

 • Kalasgott
  Posted at 00:28h, 08 mars Svara

  Jag har ätit sushi ett par ggr, men jag klarar faktiskt inte av konsistensen alls! Den råa, alldeles för tjockt skivade laxen ovan på risbädden är bara för mycket för mig.. den går bara inte att svälja, nej usch, jag är inte ett stort fan av sushi. Dock tycker jag väldigt bra om den vegetariska varianten om den nu räknas!

  (den tidigare kommentaren fick fel länk)

 • Veronica o Isak
  Posted at 16:50h, 08 mars Svara

  Jag ÄLSKAR sushi, skulle nog utan problem kunna äta det 7 dagar i veckan i olika former. Favoriten är laxen och avocado och alla smaskiga rullar. Kan säga att du måste nog ge det några chanser till innan det sätter sig ;-), men sen är det kört!!

 • Jessica
  Posted at 19:34h, 08 mars Svara

  Me lööv.. Fast utan fisk då.. 😀

Post A Comment