Buzza.. Zoegas Zuprema A Mano!

Idag kom vi hem igen och lider av lite sömnbrist.. Hittade iaf lite paket att hämta ut på posten, ett av dem ifrån Buzzador, vi ska buzza lite kaffe ifrån Zoegas ZUPREMA A Mano.. Bryggde oss en kopp ikväll och avnjöt tillsammans med några vänner. Vi hade först lite svårt att bestämma oss om vad vi egentligen tyckte, kaffet var gott men väldigt starkt! Så själv skulle jag ta lite mindre kaffe en vad som rekomenderas. Själva förpackningen såg väldigt snygg & stilren ut! Sånt uppskattas också eftersom man dels äter & dricker med ögonen. Rekomenderar den helt klart framför något annat kaffe! Ska dela ut lite paket till vänner så de får komma med en egen bedömmning.

zoegas

Skulle du vilja bli en buzzador?

Jag har registrerat mig som Buzzador och föreslår att du också gör det!
Som Buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.
När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det.

Klicka HÄR så det framgår att det är jag som har bjudit in dig (mitt användarnamn som Buzzador är caxibakelit) 🙂

Ps: uppdatering om Finlandsresan kommer… 😉