Vi lever och frodas…

Vi lever och frodas…

Ger ifrån oss ett litet livstecken ifrån Närpes.. Resan började med att Lill skruttan fick högfeber, hon var jätte duktig på flyget och reagerade knappt.. idag är hon på benen och kryper omkring!
Jag har inte med min dator så några bilder blir det inte nu men igår åt vi stekt fläsk med potatis & lingonsylt samt “memma” med grädde. Kvällen firade vi Emmis 1 års kalas lite i förskott! Momma hade fixat Key lime paj samt några andra småkakor! 🙂 Nu blir det lite shopping…

nette
info@kardemummagumman.se
No Comments
  • Veronica o Isak
    Posted at 20:57h, 20 februari Svara

    Det verkar inte gå någon nöd på er iallafall ;-). Njut nu av tiden med familjen. Här har vi också besök av min familj, så mysigt. Memma har jag lärt mig äta för ett gäng år sen, brukar köpa hem lite till påsk, mums!!

  • Jessica
    Posted at 17:11h, 22 februari Svara

    Jag har utmanat dig..

Post A Comment