Mammas mat & JP Café

Mammas mat & JP Café

Nu är vi i Finland, att få sätta sig vid dukat bord och äta mammas mat, det är LYX! Igår blev det Bryggarstek här hemma, gott gott!

Idag blev det Café J&P i Närpes som stod för maten! Den hör till en av våra favorit matställen! Super service och mycket mycket god mat! Vi tog alla olika rätter Kyckling med sallad, kyckling med mustapekka sås (En ost/peppar sås), samt jägarbiff! Om ni råkar ha vägarna förbi Närpes ska ni absolut inte missa JP! 😉

mat-302

mat-304

nette
info@kardemummagumman.se
4 Comments
 • Jennie
  Posted at 22:46h, 21 december Svara

  Hoppas att ni får en riktigt härlig och mysig vistelse och jul i Finland! 🙂

  Kram, Jennie

 • Jessica
  Posted at 22:41h, 22 december Svara

  Absolut…JP är den bästa…

 • Jan Peter Ivars
  Posted at 14:48h, 26 augusti Svara

  Café J&P med personal tackar:)
  Trevlig sida annars….:)

 • Rich
  Posted at 00:46h, 01 januari Svara

  Webmaster, I am the admin at SEOPlugins.org. We profile SEO Plugins for WordPress blogs for on-site and off-site SEO. I’d like to invite you to check out our recent profile for a pretty amazing plugin which can double or triple traffic for a Worpdress blog. You can delete this comment, I didn’t want to comment on your blog, just wanted to drop you a personal message. Thanks, Rich

Post A Comment