Fish Crispies & sallad

Ibland har man massa annat för sig än att stå i köket (tro det eller ej), men båda var sugna på fisk, klockan var mycket… Ja då får mr Findus kliva fram ifrån frysen!

crispies

Så lätt att svänga ihop en sallad med majs, gurka, tomat, fetaost, potatissallad och steka några Crispies, en jättegod dipsås gjordes på creme fraiche samt med några av alla de nya kryddorna som kom i ett paket ifrån TOJA import idag, 🙂 Tack tack, var verkligen jätte mycket härliga kryddor, nästan som julafton för en köks-tomtemor. 😉

Rörde ihop creme fraiche med spice it up, red hot chili explosion (kryddor med kvarn) samt seaweed salt. (havssalt med sjögräs). Blev verkligen en jättegod dipp, ska ta och göra en liknande till helgens grönsaksbricka!

seaweedkryddorsize

mat-148

mat-149

Ni som inte testat dessa underbara kryddor än kan jag verkligen rekomendera att ni gör det.. Nu när ja har så många måste det inskaffas en ny kryddhylla! Vill ju inte ha så fina burkar att stå i ett skåp! Nån som har tips på var man kan köpa snygga kryddhyllor? 🙂