Fish Crispies & sallad

Fish Crispies & sallad

Ibland har man massa annat för sig än att stå i köket (tro det eller ej), men båda var sugna på fisk, klockan var mycket… Ja då får mr Findus kliva fram ifrån frysen!

crispies

Så lätt att svänga ihop en sallad med majs, gurka, tomat, fetaost, potatissallad och steka några Crispies, en jättegod dipsås gjordes på creme fraiche samt med några av alla de nya kryddorna som kom i ett paket ifrån TOJA import idag, 🙂 Tack tack, var verkligen jätte mycket härliga kryddor, nästan som julafton för en köks-tomtemor. 😉

Rörde ihop creme fraiche med spice it up, red hot chili explosion (kryddor med kvarn) samt seaweed salt. (havssalt med sjögräs). Blev verkligen en jättegod dipp, ska ta och göra en liknande till helgens grönsaksbricka!

seaweedkryddorsize

mat-148

mat-149

Ni som inte testat dessa underbara kryddor än kan jag verkligen rekomendera att ni gör det.. Nu när ja har så många måste det inskaffas en ny kryddhylla! Vill ju inte ha så fina burkar att stå i ett skåp! Nån som har tips på var man kan köpa snygga kryddhyllor? 🙂

nette
info@kardemummagumman.se
No Comments
 • Hanna
  Posted at 21:45h, 11 november Svara

  Vad gott det ser ut!! Länge sedan jag åt ströbakad fisk!

 • Jossan
  Posted at 22:45h, 11 november Svara

  Åh jag älskar den där fisken!! Bra tips där med dippen! Det blir ju en del grönsaksdippande här, men slutar alltid med samma dipvariant.

 • Sandra
  Posted at 23:45h, 11 november Svara

  Hejsan! Jag undrar om kryddorna du använder säljes på Ica Maxi i Solna. Jag ska kolla ifall jag ser rubbingen samt de kryddor du använt idag!

  Tack för dina recept.

  Hälsningar,
  Sandra R.

 • kardemummagumma
  Posted at 10:25h, 12 november Svara

  Tack! S: ja, jag har själv köpt några av dem där! Annars kan du kolla på http://www.tojaimport.se och se var de säljs.. 🙂 Lycka till!

 • kryddburken
  Posted at 23:53h, 12 november Svara

  Hej!!
  Va roligt med kryddpaket! De där kryddorna är mina absolut favoriter i köket!! Kommer aldrig att byta! 🙂 Apropå kryddhyllor så har jag knappt några sådana men kryddor så jag skulle kunna fylla 4 flyttkartonger har jag…. *S* Alla burkar, flaskor, pryttlar, askar, påsar osv står framme på köksbänken allihop, lätt tillgängliga! Men ett fasligt jobb att damma och torka! Men jag gillar sånt!

 • kryddburken
  Posted at 23:58h, 12 november Svara

  Ah just de!
  Köksmaskinen, Kenwood Patissier, helt toppen-mega-bra!! Lite över 3000kr gav jag i sommras, nu ligger den på kring 2700kr och finns i olika färger! Är lika kär i den fortfarande och snygg e den på köksbänken också! 🙂 Sånt är viktigt!!
  Kenwood MX275.

 • Nadja
  Posted at 08:39h, 13 november Svara

  Mums va gott med fisk. Och Findus sprödbakade torsk är helt okej. Din tallrik såg mumsig ut 😀

Post A Comment