TACOS

TACOS

Tacos hör till en av favoriterna här hemma, som i många andra hem. Vi har oftast kört med Santa Marias produkter för att de har ett väldigt brett utbud och bra produkter helt enkelt. Men nu har det smugit sig in en ny favorit i vår kryddhylla! Kryddorna som kommer i plåtburkar som jag skrev om i min förra blogg har blivit något av en favorit och används flitigt! När vi kryddar köttfärsen el kycklingen finns det en perfekt krydda att använda, TEX MEX Seasoning:

Den ser inte bara otroligt snygg ut att ha på bänken utan är riktigt läcker också. Finns bla att köpa på ICA, City gross etc… (TOJA Import).

nette
info@kardemummagumman.se
No Comments
 • kryddburken
  Posted at 20:02h, 30 oktober Svara

  Ahh se där!! Där är den ju! Vår grill-favoritkrydda! Den är nästan slut här hemma nu, gick åt flitigt till sommarens alla grillningar! Tacos är ju inte heller fel! Här hemma blev det hembakad pizza ikväll! Får se om jag gör ett gäng pitabröd imorgon så kanske det blir tacos när lill-killen kommer hem också! Fredag är ju vår stående taco-kväll! 🙂

 • Veronica
  Posted at 20:48h, 30 oktober Svara

  Den måste testas och plus för den snygga burken!! Själva har vi inhandlat 1kg tacokrydda i tetrapak och den kommer nog hinna gå åt innan den gått ut, så ja vi gillar tacos också hihi

 • kardemummagumma
  Posted at 21:24h, 30 oktober Svara

  Kryddburken: Yees! Helt fantastiska kryddor! Tacos brukar va fredagsmat här med men imorgon blir det Tjejkväll med Grillad Halloumi, inte fel det heller! 😉 Hemalagad Pizza är också gott!

  Veronica: he he jaa 1 liters tetra kan verkligen behövas! 😀

 • Josefin
  Posted at 21:26h, 30 oktober Svara

  Jag använde den kryddan till laxen idag! 😀 Gick bra det med! Älskar de där kryddorna. De snygga burkarna är ju ett stooort plus i kanten!

 • kardemummagumma
  Posted at 21:33h, 30 oktober Svara

  Att dom är! 🙂 Nu blir det att samla ihop till hela “serien”. Blir lite avundsjuk på Linda (kryddburken) som har alla! 😀 😉 Finns så otroligt många bra som man måste ha..

 • Marias Kakburk
  Posted at 01:35h, 31 oktober Svara

  Kul att du vill vara med, lycka till:)!

 • Jessica
  Posted at 19:24h, 31 oktober Svara

  Man blir såå hungrig när man kikar in här..
  Hittade ni något bra på mässan ?!
  Tyckte inte det var såå mycket intressant.. Men men.. Lite smått fick man allt med sig hem.. 😀

Post A Comment