Sophie Dahl’s Voluptuous Delight’s – Tävling

Vad sägs om lite tävling såhär lagom innan jul? En ny kokbok skriven av den forna (runda) modellen Sophie Dahl som just nu även är aktuell med nya matprogrammet Delicious Miss Dahl som som går på Discovery Networks nya underhållningskanal TLC . Miss Dahl’s Voluptuous Delights en bok med recept & underbara bilder kan nu 5 läsare vinna lagom till jul! 🙂

Det ända ni beöver göra är att lämna en kommentar nedan vilken Favorit dessert ni har för 1 lott! Ni får gärna tipsa om tävlingen i er egen blogg om ni har så får ni 2 lotter! Lägger ni till mig på blogglovin får ni hela 3 lotter. 😉

(Meddela i kommentaren hur många lotter ni ska ha) 🙂

Tävlingen avslutas 15 December kl 18.00

0 reaktioner på ”Sophie Dahl’s Voluptuous Delight’s – Tävling

 1. Oj vad svårt att välja…..men jag tror att jag måste säga
  Ris a`la Malta…
  Är så svag för det 🙂
  1 lott/ Sussi

 2. Min favorit är färska bär med vaniljglass! Smakar sommar året runt! Jag vill gärna ha 2 lotter, följer din blogg med bloglovin

 3. Jag håller med föregående skrivare. Vit chokladkladdkaka med konjak och glasyr! Mums!!

  1 biljett för mig. Jag har ännu inte startat blogg och vet inte vad bloglovin är för något. =)

 4. Min klara favorit i efterrättsväg är Hälsingeostkaka med saftsås, i nödfall kan saftsåsen bytas mot hjortronsylt. Det finns inget bättre!
  Jag har ingen blogg, så jag kan inte länka, men jag har din blogg på Bloglovin sedan ett bra tag. Blir det tre lotter i alla fall då?
  /Maria

 5. Min favvodessert är absolut – kladdkaka – i alla former…
  Jag har skrivit om din tävling på min blogg så jag håller tummarna att någonm av mina 2 lotter ger vinst! 🙂

 6. om jag skulle vinna boken, skulle jag ge den till min mamma i julklapp som också förövrigt gör den godaste desserten jag vet, marängtårta med nutella och banan blandat med MASSA grädde som är blandat med daim. det är så fruktansvärt gott och hon är så duktig på att göra det min mamma! jag har tyvärr ingen blogg, men jag ska skicka lite länkar till din blogg till mina vänner 🙂

  kram paulina

 7. Min favoritdessert måste nog bli mörkchockladmousse med lite smak av mint med lite varm hallonsås till. Mums!
  Det blir en lott för mig.
  //Helena

 8. Mmm vad svårt! jag tror att jag får lov att säga hederlig gammeldags vaniljglass med varm hjortronsylt till!
  Jag ska ha tre lotter, jag har lagt till dig på bloglovin och jag länkar på bloggen 🙂

 9. Färska egenplockade jordgubbar med vispgrädde en varm sommardag Mums.(sedan slinker det jualltid ner en eller annan bit kladdkaka;)1 lott blir bara bra:)

 10. Jag är gärna med och tävlar med en lott!

  Efter att ha varit med och caterat många bröllop när jag jobbade på restaurang så blev det en gel del smarriga desserter att testa. Och min absoluta favorit är vit chokladmousse med skogsbärssås, MUMMA! 😀

 11. Jag vet inte om min favoritefterrätt har något namn, men min mamma har alltid gjort den till mig.
  Man blandar i vaniljyoghurt, vispad grädde, havregryn och lingonsylt. Blandar ihop allt sammans och vips så gott det är!

 12. Favoriten är utan tvekan varm äppelpaj med vaniljeglass. Fast det mesta är ju gott med vaniljeglass.

  Jag kniper tre lotter, för givetvis lägger jag till dej på bloglovin, så jag inte missar något gott inlägg!

 13. 3 Lotter tar jag 🙂

  1. Min favorit dessert är Vaniljglass med en skvätt Amaretto – Så himla enkelt och så otroligt gott 😀

  2. Länk finns i högerspalten på min startsida i bloggen, http://sockerrus.wordpress.com

  3. Jag gillar dig redan sen tidigare på Bloglovin

  Ha en härlig fortsättning på helgen!

 14. Hejsan, är gärna med och tävlar om en ny kokbok.
  Min favorit bland desserter är ingefärspäron med vispad grädde.
  Följer bloggen via bloglovin.
  Deltar med 2 lotter.

  Hälsningar Pia
  bakformen2gmail.com

 15. Jag har tyvärr alldeles för mångs favoriter, men jag måste ändå sä,ga professorns hemlighet. En choklad, ägg och smörröra som bara bakas på övervärme och ger en bakad topp och en kletig överraskning innuti. Mmm. Jag tävlar gärna och följer gärna också bloggen via bloglovin. Kram frida

 16. Hej jag vill vara med och tävla och jag deltar med 3 lotter!
  Min favoritdessert måste jag nog säga är friterad cemembert med hjortronsylt! Jag följer dig via bloglovin och jag tipsar om tävlingen i bloggen! Kram

 17. Min favorit dessert är en chokladdessert som kallas professorns chokladdessert! Otroligt god men även otroligt mäktig! 🙂 Skulle vara jätte kul att få vinna detta såhär till jul 🙂

 18. Min favorit efterrätt är mascarpone cheesecake,då för att äter man den direkt från frysen så blir det som glass,och väntar man 30min så får man den rätta smaken.Perfekt kan bli 2 efterrätter i 1.
  Jag följer redan dig på bloglovin,får jag då 2 lotter.Hoppas jag vinner,har hört talas om att hon har programmet på den kanalen,dock har jag inte den kanalen så jag missar det programmet 🙁

 19. Min favorit när det kommer efterrätter är nog creme brûlée!
  Tröttnar aldrig på det och beställer alltid det på restaurang ;p Har även lagt till dig på bloglovin 😀

 20. Ojoj hur ska man kunna välja, det finns ju miljoner goda efterrätter! Men äppelpaj med vaniljsås är vansinnigt gott, och créme brulee..nä jag får nog säga äppelpaj ändå! En lott för mej tack!

 21. Min absoluta favorit är chokladmousse! Jag länkar i högerkanten på min blogg och jag har redan dig på bloglovin så jag hoppas jag får 3 lotter trots jag inte kan lägga till dig igen på bloglovin!

Kommentera