Vem är ni?

Vem är ni?

Jag har egentligen väldigt mycket att blogga om, men har helt enkelt inte lust just nu! 😀 Men istället undrar jag lite vem ni trogna läsare är som återkommer varje dag/vecka?! Lämna gärna en liten kommentar så blir Nette glad! 😉

Bjuder på en bild på Finska Julstjärnor iaf… Superenkelt recept kommer!

TACK för alla kommentarer, roligt att läsa lite vilka man skriver för! 🙂

nette
info@kardemummagumman.se
No Comments
 • Karoleen
  Posted at 20:15h, 08 december Svara

  Karoleen, 28 år och tycker att din blogg är väldigt trevlig att titta runt i.

 • Mannen
  Posted at 20:19h, 08 december Svara

  Julle, 29 år. en gammal knarkare som börjat intressera sig för matlagning 🙂

 • Mannen
  Posted at 20:20h, 08 december Svara

  förresten, gillar din blogg

 • Ullis
  Posted at 20:25h, 08 december Svara

  Jag är en 37-åring som gillar att testa nya recept. 🙂

 • Emma
  Posted at 20:38h, 08 december Svara

  Emma, 21 år, har följt din blogg ganska länge, tycker den är underbar! Är alldeles för dålig på att kommentera, trots att jag vet hur glad man blir. Skäms på mig… Iaf, fortsätt i samma härliga stil! 🙂

 • gronkis
  Posted at 20:45h, 08 december Svara

  Ja och mig har du nog rätt bra koll på redan 😉

 • MammaJezzica
  Posted at 21:03h, 08 december Svara

  Jag tittar in nu som då…inte varje dag men oftast flera gånger per vecka nog 😀
  Keep up the good work!

 • Tara
  Posted at 21:16h, 08 december Svara

  Tara, 15 år från Finland! Men gillar ändo inte julstjärnor 😀

 • Johanna
  Posted at 21:38h, 08 december Svara

  Läser alla inlägg även om jag inte lämnar avtryck varje gång 🙂

 • Anna/Frostrosor
  Posted at 22:01h, 08 december Svara

  En annan finnepinne här, småbarnsförälder och matglad! Prenumerar på dina inlägg så har jag stenkoll när det kommit nytt! 🙂

 • sussi hägg
  Posted at 23:58h, 08 december Svara

  Sussi en gammal 49 årig förtidspensionerad 5 barnsmor som har det väldigt tråkigt på dagarna och sitter o dreglar på din sida ofta hihihi

 • Lena
  Posted at 00:02h, 09 december Svara

  Lena från Yttermark!
  Två år yngre än dej!
  Blir alltid lika inspirerad när jag går in här! =)

 • Malin
  Posted at 00:09h, 09 december Svara

  Jag kikar in! 🙂

 • Katarina
  Posted at 01:44h, 09 december Svara

  Hej! Jag besöker din blogg 🙂

 • Martina
  Posted at 06:32h, 09 december Svara

  Martina, 37 år, Göteborgare in i själen. Älskar matlagning men framförallt odling av diverse grönsaker. Småbarnsmamma som försöker få vardagen att gå ihop. Julen är härlig men jag är verkligen ingen vintermänniska, vår och sommar ska det vara, när kylan kommer funderar jag alltid på att flytta utomlands 😉 Ha de gött!

 • Hanna
  Posted at 08:45h, 09 december Svara

  Hanna 33 år och bor i Göteborg. Mattokig! Jag kollar din blogg varje dag för nya recept och inspiration. Allting du gör ser så tjusigt ut och många fina kort på alla steg. En riktigt bra matblogg! Keep up the good work 🙂

 • Mamma M
  Posted at 09:08h, 09 december Svara

  32 årig tvåbarnsmamma som är intresserad av matlagning.
  Vill ha tips om både vardags o festmat.

  Gillar din blogg!

 • Stina
  Posted at 10:18h, 09 december Svara

  gahhhh… ja ha läita efter plommon marmelad ta mig*** överallt.. hittar inget.. här står jag med ehur många plattor deg som helst..
  I år VILL JAG HA julstjärnona :((

 • Kamila
  Posted at 11:09h, 09 december Svara

  Kamila hetar jag och har även jag en matblogg

 • Kamila
  Posted at 11:11h, 09 december Svara

  ovanligtgott.se heter den

 • EVA
  Posted at 12:55h, 09 december Svara

  En 48-årig bloggande norrbottning som älskar matlagning och bak…och det syns på mig också…hihi !

  ***
  KRAAAM EVA

 • Madeléne (Gourmetmorsan)
  Posted at 15:22h, 09 december Svara

  En glad 33 åring som håller till i Varberg, på den västra sidan av Sverige. Fullständig älskar att laga mat och baka och håller koll på vad andra hittar på för roligt i sin kök 🙂 Kul att se vad du har för dig och tack för inspirationen! Titta gärna in hos mig: http://www.gourmetmorsan.blogspot.se. Ha det gott! Kram

 • Maria
  Posted at 15:33h, 09 december Svara

  Jag har precis börjat följa din blogg. Själv älskar jag att baka bröd och sen har jag stort intresse för trädgård. Så självklart blir det hemmaodlade grönsaker i både mat och bak.
  Men det största intresset är nog te i alla de former. =)

  Men i första han är jag såklart din vän.
  //TeTösen

 • Erika - Bakglädje
  Posted at 17:19h, 09 december Svara

  Jag heter Erika och har följt din blogg ett bra tag. Själv älskar jag att baka och att surfa runt på mat- och bakbloggar. 🙂

 • Milla
  Posted at 17:33h, 09 december Svara

  En 34-årig finlandssvensk med sambo hemma från Närpes. Bor i Vörå och gillar din blogg skarpt 🙂

 • Erika Skogly
  Posted at 07:43h, 10 december Svara

  Hej, Jag brukar kika in här ett par gånger i veckan. Jag är från Skellefteå, är 36 år, gift och har 3 barn, lärare och har bloggen http://smaskelismaskens.blogspot.com/.

  Trevig helg.

 • Hannah
  Posted at 13:35h, 10 december Svara

  Jag läser din blogg dagligen, ibland två-tre gånger tillochmed 😛 Jag är en 21-årig gotlänning som nu bor i “en annan del Köping” och älskar att laga mat och baka! Har funderingar på att till nyåret starta en egen mat/bak-blogg, så det är kul att se att det går så bra för alla matbloggare 🙂 Tycker din blogg är helt underbar och det har blivit en hel del recept man har skrivit ner, fortsätt precis som du är! 🙂 Juliga kramar till dig!

 • kristina
  Posted at 14:26h, 10 december Svara

  Kristina 25, Lärarstuderande från Malmö.
  Utbildad kock med ett stort intresse för matlagning.

 • sonja
  Posted at 18:41h, 10 december Svara

  Jag skådar nov in alla dagar fast ja itt lömnar na märk baket me

 • Mamma Rhu
  Posted at 22:56h, 10 december Svara

  Jag är mamma rhu, läser dagligen, men chattar mer med dig än jag lämnar kommentarer här.. 😉

 • nina
  Posted at 17:05h, 11 december Svara

  Gift 36 tjej, två barn. Gilar mat och din blogg är så fräsch och lätt att följa med i. Har testat dina resept och de har lyckats bra. Fortsätt i samma anda!

 • Therese
  Posted at 20:28h, 12 december Svara

  Egentligen vet jag inte hur jag “halkat” in på din blogg men jag trivs och återkommer eftersom man alltid blir inspirerar att kocka nåt gott 🙂 Jag är en österbottning med 3 små barn så det blir en hel del munnar att mätta. Om jag förstått saken rätt så har vi rötterna i samma hemkommun:)

 • MariMiloCakeDesign
  Posted at 07:51h, 13 december Svara

  Själv bakar jag med, och tycker att din blogg är roligt. Kommer hit väldigt ofta och inspireras.
  Tycker så mycket om din nya blogg design
  Juliga kramar

Post A Comment