,

Putsa Matsilver på en sekund!

Ja vad gör man då matsilvret börjar bli mörkt och fläckigt? Köper något dyrt medel kanske att gnugga in för att försöka få det att gänsa igen! Eller så inte. Nä, idag testade jag en ny metod att putsa på och döm av min förvåning då silvret började glänsa igen på någon sekund! Måste bara dela med mig av detta tips till er som ännu inte visste det. 🙂

 

Gör såhär:

Ta en skål i plast, lagom stor för att täcka matsilvret, Lägg en remsa aluminiumfolie i botten av skålen. Stö över massa bordssalt samt några msk bakpulver/baksoda och några droppar diskmedel. Koka upp vatten och häll över hela blandningen med bestick och låt ligga några minuter. Efter bara någon sekund blir silvret fint och blank igen!

Inte så illa med så liten ansträngning och med helt ofarliga medel man har hemma! I Love Husmorstips! Har ni något bra husmorsknep ni alltid tar till?

  • 3.5

    Overall Score

  • Reader Rating: 2 Votes

Share

You May Also Like