Favorit i repris: Tacoknyten!

Tacoknyten är något så in i baljan gott! 😛 Överbliven tacofärs är perfekt! In i frysen och sen har man snabbmat en annan dag, tex dessa smarriga tacoknyten som uppkom pga överbliven färs! Yumiii! 🙂
Man kan variera dem i oändlighet och tillägga samt ta bort efter egna favoriter.

Du behöver:

1 rulle SaraLee smördeg
300 g tacofärs
2 dl creme fraiche/ turkisk yoghurt (hoppade jag över idag)
1 burk majs
salsa
persilja (Hoppade jag över idag)
2 dl riven ost
2 dl krossade nachos

Till pensling:

1 uppvispat ägg
sesam eller vallmofrö

Gör såhär:

1.Rulla ut smördegen och bred färsen över i ett jämnt lager, bred över lite creme fraishe, krossade nachos, salsa, ost, majs & färsk hackad persilja.

2.Rulla ihop smördegen från kortsidan och skär den i 4 delar, pensla med uppvispat ägg och strö över lite vallmofrö/ sesamfrö.

3.In i ugn 210 grader i ca 15-20 minuter. Servera med en sallad, nachos, salsa, creme fraiche!

Rulla ut smördegen och bred på fyllningen…

Fylld & ihoprullad..

Penslad med uppvispat ägg, klar för ugnen!


Klart!