House tour hos oss

(I annonssamarbete med inredningsshoppen)

Nu börjar äntligen alla flyttkartonger vara tömda och ihopvikta efter vår flytt från Stockholm till Eksjö. Vi trivs över förväntan med både område och stad. Så fina grannar, barnen har fått vänner och Anton trivs på sitt nya jobb! Jag var lite orolig att jag skulle bli lite uttråkad av att bara gå hemma med de små men dagarna går otroligt snabbt! Vi valde att köpa en hel del ny inredning i och med flytten och hos inredningsshoppen finns massa inspiration! Vi ville ha det lättstädat, ljust och luftigt.

Barnen har själva valt vilken inredning de ville ha i sina rum. Det saknas dock lite detaljer, tavlor och gardiner än!

Vi har tittat på många soffor men inte kunnat bestämma oss helt vad det är vi vill ha. Dessutom hade Zaga en förkärlek till att klösa på soffan när hon levde. Kanske skaffar vi en ny nu eller väntar tills våra nya kattungspojkar Mango & Mojito blivit lite äldre.

Vi älskar att mixa vår inredning med arvegods, loppisfynd, nya saker och massa växter. Huset får mer karaktär och en skönare känsla.

Anton har inrett sin mancave i vårt garage! Massa gymmaskiner och kylskåp!? Han trivs bra där nere. Haha!
Slutligen har vi valt att köpa ett Layzspa till vårt uterum. Detta var en av årets bästa investeringar i inredningsväg.

Vi bor i en villa med 4 rum och kök. Stort garage och bastu i källaren. Det har varit otroligt skönt att ha en egen tomt där barnen kunnat leka, ha sin studsmatta och vi ha vår grill. Denna sommar har största delen av alla middagar bestått av grillat då det går snabbt, enkelt och alla gillar det. Dessa saker är nog något som vi uppskattar mer efter att ha bott i en trång lägenhet i stan. Något vi absolut inte vill tillbaka till.