Astrid Lindgrens värld

Astrid Lindgrens värld

Förra helgen gjorde vi ett 2-dagars besök på Astrid Lindgrens Värld, alltså WOW! Det är verkligen ett besöksmål jag kan rekomendera till barnfamiljer. Teatrarna höll mycket hög klass, var lagom långa och lyckades fånga barnen med spänning. Där emellan varvade vi dagen med massa lek i alla parker och små hus de har. Maten på stället var utan anmärkning den med. Mest nöjda var vi över att det fanns massor av toaletter (med skötbord) och att det fanns flera grillar där ALV tillhandahöll grillkol och tändvätska. En stor kylväska hade vi med oss med massa dricka, korv med bröd, bullar och frukt. Man blir hungrig av att leka, toppen att ha fikat med sig! Vi var där 2 dagar men hade lätt kunnat fördriva en dag till då vi fortfarande har flera föreställningar osedda.

Nils-Karlsson Pysslings värld underhöll både liten och stor.

Det fanns massa små mysiga gottisaffärer här och där!

5 tummar upp blev det ifrån oss!

nette
info@kardemummagumman.se
No Comments

Post A Comment