Mr Cake

Om ni inte testat en av de bästa cafeérna i Stockholm än rekomenderar jag er att testa Mr Cake! Enda nackdelen är att det är så mycket folk! haha! Man ser entrén på långt håll när man kommer gående ifrån tunnelbanestation Rådhuset och känner hur förväntningarna stiger. Redan när man tar första klivet in känner man att mysfaktorn är mycket hög, vacker inredningen och fina detaljer i form av ljus och växter. En välfylld disk möter ens öga och man kan känna hur saliven börjar vattnas i munnen. Cronuts, crossianter, kakor och delikata tårtor på rad! Alla gjorda men finess! Jag älskar när disken ser välfylld ut och med MASSA urval. Priserna är i medelklassen men man får valuta för pengarna. Har du vägarna förbi så ska du inte missa att testa. Jag låter bilderna nedan tala för sig själv. BRA GJORT ROY FARES.