Nu är vi gifta!

Vilken fantastisk dag vi fick med nära och kära när vi gifte oss i Ingatorp, Eksjö! Vi kan inte vara mer nöjda med vårt bröllop som blev en glad tillställning där alla bidrog till stämningen! Alla känslor blandades på en och samma gång under programmet, skratt och tårar! precis som det ska vara. All mat och tårtor gjorde vi själva och är så tacksam för hjälpen jag fick av mamma, tärna Minna och Josefin samt min syster för att få allt att gå ihop!

Say blush pink grapefruit sparkling blev ett väldigt uppskattat välkomstbubbel! Såå gott och svalkande och med en lägre alkoholhalt. perfekt!

Bröllopsbuffé Sydamerikanskbuffé

ChiliChoklad och chilikryddat långkok på högrev med tillbehör: Nachos, Vispad smetana, mangosalsa och Picco de gallo.

Dubbelmarinerade kycklingfiléer

Caesarsallad Romansallad, krutonger, parmesanost och Caesardressing

Pastasallad med Pesto

Levainbröd vispat smör m havssalt

Brieost med kex & exotiska frukter

I glasen: Cono Sur Cabernet Sauvignon Carmenere , Cono sur chardonnay,Öl & Alkoholfritt

Bröllopstårta, kaffe & Avec

Semi naked cake med Citronbottnar fyllda med hallon- & vaniljmousse, rårörda hallon.

Själv drack jag naturligtvis alkoholfritt! Richard Juhlin är så nära i smak riktig champagne man kan komma!

Min kära svägerska Nina band våra buketter.. blev så himla nöjd!