Upplev en minnesvärd matresa till Parma och Modena tillsamman med mig

Som ni alla vet så älskar jag Italien. Har även drivit italiensk restaurang och har ett brinnande intresse för fina råvaror! Jag har nu fått den fantastiska möjligheten att vara gruppledare och matexpert (Cicero) i Parma och Modena för företaget Fouredo som erbjuder svenska mat- och reseälskare upplevelser där du får uppleva det äkta Italien och leva den sanna italienska livsstilen.
Tillsammans kommer vi besöka ledande traditionella producenter av parmaskinka, parmesanost och delikatesser såsom Balsamico di Modena och culatello.
-Vi kommer även få njuta av fantastiska maträtter och smakmenyer på noggrant utvalda restauranger som bäst representerar den italienska matkulturen och bla äta på en restaurang som har en stjärna i Guide Michelin!
 
– Vi kommer uppleva fantastiska landskap och otroligt vackra vyer samt exklusiva utflykter i hjärtat av de båda städerna.
-Vi kommer att bo på 5 stjärniga Grand Hotel de la Ville i Parma.
 
– Som en del av vårt samarbete har jag glädjen att kunna erbjuda alla mina läsare 10% rabatt på deras resa till Parma och Modena tillsammans med mig!
För att ta del av denna rabatt behöver du bara skicka ett email till info@fouredo.com och uppge kampanjkoden ”KARDEMUMMAGUMMAN” i mailet så drar de av 10% på priset. Detta gäller för 2 personer och koden är giltig fram till den 15 juli – glöm inte heller att platserna är ganska få så skynda på innan de tar slut!
 
Följ fouredo på Instagram, @fouredo_official så hoppas jag att vi ses i Italien i september och får en oförglömlig resa!
Läs mer om priser och vad som ingår HÄR!