Eksjö över valborg 

Vi åkte ner till Eksjö för att hälsa på hos Antons pappa över valborg, ja eller egentligen börjar vi känna att detta känns som att åka ”hem”. En tanke som börjat gro att vi någon dag kommer att ta vårt pick och pack, lämna storstaden bakom oss för att köpa hus i Småland. Köpa häst och leva bondlivet helt enkelt! 😉

Inledde helgen i Eksjö med ett glas vin och massa skratt! Som bla Pernilla Wahlgrens blogg stod för.. tänk att den kunde roa vuxna karlar tills magmusklerna värkte! 😉 Har haft lite fördomar mot viner i tetra pack, lite ”sitta på parkbänken” vin men kangarouge Aussie var riktigt gott!

Vi testade äta på Ullinge Värdshus i en väldigt mysig miljö!

Vi åkte även till stallet för att titta till Antons pappas häst! Blir ju helt kär i tanken på att kunna åka hit dagligen..

 

Om ni inte besökt Eksjö förr kan jag rekommendera att ni gör det. Väldigt mysig småstad!

Vi besökte ett gravfält med 2000 år gamla gravar! Speciell miljö att ströva omkring i..