Bodyflight Stockholm 

I helgen var vi med tjejerna och testade Bodyflight! Vilken upplevelse för barnen! Flygtiden är relativt kort (1×1 minut totalt i luften) men fullt tillräckligt för att pröva på detta viktlösa tillstånd !
Besöket börjar med en kort introduktion om flygningen för att sen gå ner med sin grupp och pröva ut utrustning. Tjejerna såg ut som små astronauter! 😁

Vindtunneln man flyger i drivs av fyra stycken gigantiska fläktar med en total styrka på 2500hk. Dessa skapar ett luftflöde som når upp till en hastighet av 300km/h. Diametern på flygkammaren är 4,3m och höjden är hela 22m vilket gör det till världens högsta vindtunnel i sitt slag! Av flygkammarens 22m är 5m av glas där åskådare kan se när andra flyger.

Ett bra presenttips till era tjejer och killar och ni tycker att era barn redan har allt! En upplevelse lever man länge på! 😊