In The kitchen with Bosch

Här kommer andra delen av min Köpenhamn resa! Vi startade kvällen med att äta på Restaurangen ”Im a combo”, träffade övriga deltagare och nordiska bloggkollegor samt representanter från Bosch. Vi hade en SUPER trevlig kväll i matens tecken!

image

image

image

Som start fick vi kryddade popcorn som serverades med en varmbuljong, olika färger på buljongen hade olika smak, min var kött!

image

Vidare in i nästa kök serverades råbiff samt en gurköl….

image

Nudlar i burk med en lökröra.. riktigt gott!

image

image

Varma briocher som serverades med en liten tub fylld med anklever.. smälte i munnen!!!

image

Varmrätten serverades inne i lagret, en gryta med massa blandade godsaker som smakade himmelskt…

image

image

Avslutades med att vi fick grilla pinnbröd och fylla med smör och karamellsås… (Vilket vi missade när vi snackade mer än att lyssna)

image

Efter en god natts sömn och en brakfrukost anlände vi dagen efter till Oxnehallen där vi skulle få massa information om Boschs nya Serie 8 ugn. En ny serie smarta ugnar som tack vare den idealiska kombinationen av de sensorkontrollerade funktionerna PerfectBake och PerfectRoast så vet ugnen alltid hur läget är för dina rätter, och justerar automatiskt inställningarna för att garantera ett perfekt resultat. Alla kan bli en mästerkock! 😉

image

image

image

image

image

Vi skulle baka bullar samt göra en dessert, tyvärr vann inte Sverige men vi gjorde himla bra ifrån oss! 😉

Missade bild på bullarna men lånade en från Söta Bambi som också var på plats! 🙂

bulle

ugnar