Ellens gryta

Ellens gryta

Var på ett trevligt event förra veckan med Ellens Gryta, ett företag som levererar färdiglagade middagar, tillagade från grunden utan onödiga tillsatser. De hackar, skalar, steker, kokar och smakar av – vi värmer, förbereder tillbehör och serverar.

Middagsleveransen består av tre eller fyra olika middagar där varje måltid räcker till minst fyra vuxna. Leverans sker varannan vecka. Mot 20 kr får du alla måltider laktosfria! Vi fick testa 4 rätter från deras meny och kan säga det var riktigt grymt, en fin hjälp i vardagen!

image

image

image

image

image

image

image

Ellens gryta samarbetar med Willy Ohlsson i Östermalmshallen och maten tillagas från grunden av naturliga råvaror av hög kvalitet i ett gemensamma kök i Bagarmossen. Basen i köket är det traditionellt svenska, med internationella inslag från övriga Europa och Asien. Säsongens ingredienser används i stor utsträckning och en betydande del av ingredienserna är ekologiska och svenska. De färdiglagade middagarna har en hållbarhet på fem till tio dagar från leveranstillfället och de flesta rätter går bra att frysa utan att kvaliteten på maten förändras.

image

image

Olivia röjde runt i hela saluhallen tillsammans med Mirabelle och Angelina! De serverades lasagne, glass och bjöds på ansiktsmålning samt ballongfigurer…

image

Mitt sällskap för kvällen var snyggingen Atousa… Jättetrevligt med henne och hennes två småtjejer Mirabelle och Angelina…

image

Mattias Larsson (Fredagskocken) hade ett finger med i spelet, då kan det inte annat än bli bra!

image

image

nette
info@kardemummagumman.se
No Comments

Post A Comment