Vinnaren!

Vinnaren!

Så kommer ögonblicket ni väntat på, vinnaren av en egen MUM 5 från Bosch!!! Det har minsann inte varit lätt att välja och vi har nu funderat fram och tillbaka vem som ska få äran att ha denna skönhet i sitt hem!

MCSA00579282_D7853_MUM54020_216323_def.eps

Stort grattis till Pirjo K

“Låter som en fantastisk chans att få vinna. Själv har man kommit in på ålderns höst, så det skulle vara underbart med en hjälpreda. Tänk att få göra munkar och sima till Valborg och karelska piroger till påsken, ha en massa gott att mumsa på när barnbarnen kommer på besök.”

Förde mina tankar till min egen mor som står vid spisen för sina kära barnbarns skull för att föra traditionerna vidare, så Pirjo! Här kommer en liten hjälp till dig! 🙂 Finska munkar, Sima, Karelskapiroger… Säger bara mums! 🙂

nette
info@kardemummagumman.se
2 Comments

Post A Comment